Tartalomjegyzék

Alakformáló, Spa harisnyák
Coco Chanel
Combfix vagy harisnya?
Férfi termékek
Harisnya termékekről
Harisnya viselet, protokoll
Harisnyajavítás
Kompressziós harisnyák
Leggings, Capri
Praktikus tanácsok
Zokni

Friss topikok

Állandó oldalak

Cimkék

Archívum

Létrehozva:
2013-08-02 18:11:03

Férfi harisnyanadrág

Férfi harisnyanadrág, hosszú szárú alsó vagy cicanadrág?

Szerintem az elnevezéssel van gond, „férfi harisnyanadrág” mert, hogy a harisnyanadrágot női ruhadarabhoz asszociáljuk így ezért nem igazán tarjuk férfias viseletnek. Én valójában „férfi hosszúszárú alsónak” nevezném. Ettől kezdve már nem lehet gond férfi hosszú szárú alsót kérni a szaküzletekben. Nagyon sok férfi visel rövidszárú alsót (boxer alsót). Nem értem, hogy mi abban a kivetni való, ha a hideg idő beálltával hosszúszárú alsót veszünk fel éppen úgy, mint ahogyan a rövid ujjú póló helyett felveszünk egy hosszú ujjút hideg időben.

 man60.active.jpg

Itt nem szeretnék belemenni a „metroszexual” divatba sem a szexuális hovatartozásba.

Egyszerűen a férfi hosszú szárú alsó, praktikus és ésszerű viseletéről szeretném meggyőzni férfi embertársaimat. Főként azokat, akik télvíz idején hezitálnak, hogy a nadrágjuk alá mit vegyen fel, cicanadrágot, jégeralsót, vagy esetleg melegítő alsót?

Sportolóknak nem idegen a testhez simuló nadrág viselete főként gondolok itt a kerékpárosokra, futókra, gyors korcsolyásokra, síelőknek stb. nekik nem kel bizonyítani a fent írt ruhadarab praktikumáról. 

 

Számtalan olyan hölgyekkel találkozom harisnya értékesítési munkám során, akik kizárólag csak nadrág alatt viselnek harisnyanadrágot, azt is csak hideg időszakban. Mért gondoljuk, hogy a férfiak kevésbé fázósak?

 ferfipamut.jpg

Férfi hosszú szárú also.  Lábfejnélküli, pamut alapanyagból.  (Bokatex termék)

 

Kedvcsinálásnak, íme néhány fotó: 

 hmprod.jpg

 David Beckham H&M underwear (férfi hosszú szárú alsó).

 

 

grating.jpg

 Az "ADRIAN" harisnya gyártó cég igen nagy választékban gyárt férfi hosszú alsókat.

manthose-fashion-competition.jpg

Metroszexuál divat    Photo: Mantyhose.net (Fashion Competition).

 

A férfi hosszú szárú alsókban a kínálat egyre nagyobb. Nyugat európában már teret hódított, északon kötelező a viselete a kemény hideg téli napokon. Bízom benne hogy hazánkban is tért hódit majd ez a praktikus viselet.