Mérettáblázatok

Tisztelt vásárlóink!
Elnézést kérünk, de webáruházunk ideiglenesen zárva van.
Termékeinket továbbra is böngészhetik az oldalakon.
Megértésüket köszönjük!

Mérettáblázatok

Minden harisnyagyártó cég más méretezést használ. Tapasztalatom szerint még egy cégen belül is vannak méretbeli különbségek egy-egy termék között. Ez abból adódik, hogy a termékek anyagának más a kötéstechnológiája és az összetétele. Például más a rugalmassága egy krepp, lycra, üveg- és mikroszálas anyagnak. Természetesen a gyártók igyekeznek az általuk meghatározott mérettáblázathoz igazítani a kínálatait, de nem árt figyelembe venni a harisnyanadrág anyagát, típusát, kötésmódját.

A legtöbb harisnya csomagolásán feltüntetik a mérettáblázatot, ami szinte egységes az adott gyártrón belül. Általában a magasságot és a súlyt tüntetik fel, de vannak gyártók, amelyek a csípőbőséget is megadják. A megadott mérettáblázaton kell beazonosítani a saját adatainkat és leolvasni a harisnyanadrág méretét.


Amennyiben meg szeretné tudni, hogy Önnek melyik méret a legmegfelelőbb, ki kell választani az alábbi mérettáblázatok közül azt, amelyik a gyártó termékre vonatkozik.
A javaslat mindenképpen az, ha az Ön mérete a táblázaton feltüntetet, két méret közé esik, akkor mindenképpen érdemes a nagyobb méretet választani.

KRYSTA mérettáblázat (CAREZZA)

KNITTEX mérettáblázat
Férfi harisnyanadrág méret:
Férfi lábfejnélküli:

donna B.C. mérettáblázat


VIP mérettáblázat

TRASPARENZE mérettáblázat

FIORE mérettáblázat

GLAMOUR mérettáblázat

Bejelentkezés

email: 
jelszó: 

Kosaram