Mérettáblázatok

Mérettáblázatok

Minden harisnyagyártó cég más méretezést használ. Tapasztalatom szerint még egy cégen belül is vannak méretbeli különbségek egy-egy termék között. Ez abból adódik, hogy a termékek anyagának más a kötéstechnológiája és az összetétele. Például más a rugalmassága egy krepp, lycra, üveg- és mikroszálas anyagnak. Természetesen a gyártók igyekeznek az általuk meghatározott mérettáblázathoz igazítani a kínálatait, de nem árt figyelembe venni a harisnyanadrág anyagát, típusát, kötésmódját.

A legtöbb harisnya csomagolásán feltüntetik a mérettáblázatot, ami szinte egységes az adott gyártrón belül. Általában a magasságot és a súlyt tüntetik fel, de vannak gyártók, amelyek a csípőbőséget is megadják. A megadott mérettáblázaton kell beazonosítani a saját adatainkat és leolvasni a harisnyanadrág méretét.


Amennyiben meg szeretné tudni, hogy Önnek melyik méret a legmegfelelőbb, ki kell választani az alábbi mérettáblázatok közül azt, amelyik a gyártó termékre vonatkozik.
A javaslat mindenképpen az, ha az Ön mérete a táblázaton feltüntetet, két méret közé esik, akkor mindenképpen érdemes a nagyobb méretet választani.

KRYSTA mérettáblázat (CAREZZA)

KNITTEX mérettáblázat
Férfi harisnyanadrág méret:
Férfi lábfejnélküli:

donna B.C. mérettáblázat


VIP mérettáblázat

TRASPARENZE mérettáblázat

FIORE mérettáblázat

GLAMOUR mérettáblázat

Bejelentkezés

email: 
jelszó: 

Kosaram